SOLER AV STOFF STAPPET MED VATT.

50611-3750611-38
SOLA ER GOD
SOLA ER TOPPEN
SOLA ER VARM OG DEN BRUNER PÅ KROPPEN
SOLA SOM SKINNER HVER MORGEN FOR MEG
SOLA I MÅLSELV ER BEST SYNES JEG.

Ny jobb-veske

50611-35
Har ikkje bære måket snø i dag, det ble tid til søm også. Laget meg ei ny jobb-veske (skoleveske) alle detaljer kommer ikkje med på bildet. Den er i mørke stoffer i bomull og fløyel, med quilte søm. Stor lomme utenpå med klaff, under klaffen to hemper til nøkler( jeg syns det er så kjekt med slike nøklehemper, da slipper jeg å lette i botn etter disse nøklene). Som dere ser har jeg bare lukkekanten å sy ned.

Stor veske i rester av dongeri

50611-34
Denne ble litt i største laget til jobb-bruk, men kjekk veske til helgeturer.

VESKE TIL MIN STUDENT-DATTER

50611-3150611-30
På innsiden er det lomme med glidelås til litt verdisaker.
Bånd med karbinkrok til nøkler, så er de enkle å finne.

Krave til SOL festen

50611-5050611-49
50611-51
Først må æi sei at bildene e tatt ute i -22,2 gr, deilig kald januar- søndag.
Her har æi laga SOLkraver til solfest. SOLfester blir arrangert i de forskjellige skoler og barnehager i vårres distrikt i disse dager.
Min datter skal være student i en barnehage, og vår samtale gikk inn på temaet : Hva har vi voksne på oss på solfester? Ungene kler seg i gule eller sommerlige klær. Min datter hadde tittet i sitt kleskap, det inneholdt som hun viste ingen gule klær. No har æi (prøvd) hjulpet litt til. Denne gule kraven hengende rundt halsen over f.eks ei hvit skjorte, vips min datter blir som ei sol ( det er ho bestandig forresten). Pssssst......æi sydde en til meg sjøl også. Ønsker alle som feirer SOLA, en koselig SOLfest.

Go`januarhelg

50611-48
Deilige fredag, og ei hel ubrukt helg i vente ♥♥♥
Skal  prøve å nyte den med litt forskjellig ( trur æi må shoppe litt i morra, det er fløttesalg på Quiltebutikken, der kan det være noen gobiter)
I allefall blir det nykvernet kaffe til lørdags-frokosten. GOD HELG TIL ALLE SOM TITTER INNOM HER  =o)


Fristedet vårt

50611-47
Dette bildet er nok fra i høst (inni vogna) , frukten er nesten spist opp, bare en kvart melon, og litt druer igjen. Men som dere ser på neste bilde(r) har jeg prøvd å sette sammen flere bilder i samme innlegg, men jeg dro hvist litt for mye i et par av dem..ja, jo, må bare øve.

Litt interiør: I vogna er fargene litt knæsje, limegrønn, cerice og orange, for den bruker vi jo på sommern også, på ferieturer. I hytta som er fast i vogna hele vinter, vår og høst, er det litt shabby shic og hvit sørlandsstil..........det går helt greit i lag....og jeg får dekket flere av mine interiørsmaker.*fnise*

Bilder fra "fristedet vårt"

50611-45                                                                                50611-46 50611-43      Vi var her i helgen og ryddet snø (40 cm) . Æi fikk slik lengsel hit......vi bruker  å vente til solen begynner og varme litt. Da blir helgene tilbragt her....så deilig.

KU-brikke

50611-41
Her har æi fådd alle delene til kua på plass, vatt og bakstykke......og quiltingen er nesten i mål...MEN hva skjer ? Jo, godeste kreaLIV  knekker quiltefoten...!! ??? Med det samme held æi nesten på å bli hysterisk.....min kjære quiltefot !!!  Æi har bære en ting å gjøre skaffe en ny i MORRA !!!

Strikketøyet mitt

50611-40
Strikketøyet mitt for tiden er en jakke til Maja, jeg så en slik jakke inne på Mayflower strikkegarn sine sider. Jeg valgte Alpaca, og strikker i vei.

MØNSTER

50611-39
Har så lyst å sy kuvert-brikker med ku på, jeg fant dette mønsteret av Vera.....så hva venter jeg på?